Utolsó kommentek

Címkék

/dev/null (2) besztof (3) fairytale (4) klasszikusok (25) mag (68) mese (62) meszarcirkusz (88) poszter (13) reklam (8) retro (21) Címkefelhő

Mészárcirkusz: Az ózdi fojtogató (Liebe Attila)

2008.10.23. 05:30 Rorschach

23 komment

Címkék: meszarcirkusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lowfast.blog.hu/api/trackback/id/tr90727604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.10.23. 16:06:33

Na, ezzel a pofába taposó bigbrother bakanccsal oly' elégedett vagyok, hogy a Slotát tutira még egyszer bedobom a mészárcirkuszba egy kis arcontaposás erejéig.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.10.23. 19:54:59

A Slotának nem árt, a gyakori arcúl rúgás.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.10.23. 21:25:05

acélbetétes legyen, vagy cúgoscipő?
:)

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.10.24. 14:38:59

Azt rád bízom, a lényeg, hogy nagy kárt okozzon:-)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.10.27. 10:44:49

Nem lehetne azt megoldani, hogy szögek álljanak ki a cipőből, a'la buzogány? Jobban szét lehetne rugdosni a tót majom fejét.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.10.27. 22:37:14

De meg lehet, én is valami ilyesmiben töröm a fejem :D Slota igazán megérdemli a hágóvasas bakancsot a pofájába. Még nem volt rá érkezésem hogy megrajzoljam, de ami késik, nem múlik.

Liebe Attila 2009.01.15. 20:07:20

Nagyon humoros ember vagy, és főleg bátor is...bátran vállalod a véleményedet jó messziről és név nélkül....kár, hogy a felhasználóneved nincs a seggedben.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.01.15. 21:24:34

@Liebe Attila:
Már ha tényleg te vagy az:

höhö :) Már kezdtem megunni a blogomat, de erre álmomban sem számítottam.
Egyébként vicces, hogy pont te kéred számon a név nélküliséget, amikor "Dornay Attila" álnéven nyomultál a myvipen.(index.hu/politika/bulvar/liebe0829/) Amúgy vettem a fáradtságot és ránéztem a linkelt oldaladra, de a hülyeségeidet most nem volt időm elolvasni, pedig biztosan nagyon érdekes, no sebaj, majd legközelebb.

Liebe Attila 2009.01.16. 13:56:29

Nem is csodálom, hogy kezdted megunni a blogodat, mert egyébból nem áll, mint más emberek pocskondiázásából. Persze ezzel mindenek előtt önmagadat minősíted...
Ami az "álnevet" illeti - mármint a Dornayt, még mindig jobb, mint a tiéd vagy pl. a "mikegér" és egyébb kitalált nevek. Szerinted hányan vannak saját néven a fórumokon? Ja! És jó ha tudod: az adatlapomon, a Dornay név ellenére is ott volt a liebe1@citromail.hu email címem, mint ahogy az msn is...Tehát aki akarta az tudta az igazi nevemet.
Te viszont, kritikáid ellenére is teljes inkognitóban vagy, tehát nem vállalod a véleményedet, ami nem vall valami nagy bátorságra és jellemre.
Mint látod én vállalom - a sok negatív hozzá állás ellenére is - a véleményemet és le is merem azt írni.
Ha akarod elolvasod a "hülyeségeimet", ha akarod nem. Lehet, hogy nem is a magad fajta embereknek írtam....
Arról nem is beszélve, hogy már elolvasás nélkül is "lehülyeségezted"...Ez okos hozzáállás....

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.01.16. 14:56:05

@Liebe Attila:

Te, szerintem egy hamis vezetéknév (pl. "Dornay") sokkal félrevezetőbb, mint a nyilvánvalóan kitalált "mikiegér"... Úgyhogy pont te ne ugass bátorságról és jellemről... Az meg, hogy a mail címedben ott felejtetted a valódi neved (mert szerintem inkább erről van szó) azzal ne érvelj, mert elég gyenge. Szerinted annyiból hogy "liebe1" , ki a franc gondol arra, hogy nyilván az az igazi neved, és nem a "Dornay"? Köteles vagyok egyáltalán tudni, hogy a "liebe" az egy vezetéknév?
Az van, hogy te ne papolj "jellemről" meg "bátorságról", megpróbáltad folytatni a beteg baromságaidat az interneten, hamis, félrevezető inkognítóval, de bebuktál, úgyhogy maradj csendben szépen, mert nagyon nagy határ fos, amit leírtál ide.

Liebe Attila 2009.01.16. 22:01:35

Na figyelj! Egyébről nem szólnak a képeid, mint erőszakról! És még te beszélsz beteges hajlamokról? Kinek képzeled magad, hogy mindenkiről válogatás nélkül véleményt mondhatsz, és mindenkit pofán vágsz, meg kigúnyolsz?????
Te vagy a tévedhetetlen és bűntelen tökéletes ember??????
Senkinek nincs erkölcsi alapja véleményt mondani másokról, főleg ha teljesen homályos neki, amiről ír, és még a fáradtságot sem veszi arra, hogy a másik felet is meghallgassa!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.01.17. 00:00:12

@Liebe Attila:

Nézd, ez a vita szerintem parttalan...
Az emberek énjének egy része agresszív, mindenki jókat röhög a "happy tree friends"-en meg a "celebrity deathmatch" -en, mortál kombatoz, esetleg durva horrort, vagy akciófilmet néz. Megkockáztatom, hogy akik szeretik olvasni a blogomat, azok is szoktak ilyet.
Ez az ember természetéhez tartozik, fontos, hogy kiengedje a gőzt, levezesse a feszültséget, a te művészi "tevékenységed" viszont beteges, szóval ne keverjük már...

Liebe Attila 2009.01.17. 16:08:08

Milyen érdekes! Mintha a honlapomon lévő írásomból "idéztél" volna az egresszivitást illetően...
Talán néhol azért megegyezik a véleményünk????
Ami a "beteges" művészi tevékenységet illeti...nos az emberek többsége szerint - sajnos - ami eltér az általuk ismerttől vagy megszokottól, azt betegesnek minősítik...Biztosan van olyan, aki a TE képidtől is undorral fordul el és betegesnek tartja...Pedig szerintem egyáltalán nem az. Csak egyedi, érdekes és szokatlan. De attól még lehet jó, és mint mondtam, jónak is tartom.
Én csak azt sérelmeztem a te esetedben, hogy esélyt sem adsz egy embernek bizonyítani az igazát!
Remélem, hogy soha nem kerülsz az életben olyan helyzetbe, amikor egy meg nem érdemelt bélyeget nyom rád a többség, és bármit csinálnálsz, nem hallgat meg senki. Pedig azért, mert valamit sokan mondanak, még nem biztos, hogy igaz....
Gondolj csak bele! jónéhány száz évvel ezelőtt még a többség úgy tudta, hogy a Föld lapos és az a világegyetem közepe, aki mást állított az bolond volt és megégették. Mégsem a többségnek lett igaza....
Hát erről ennyit.

Liebe Attila 2009.01.17. 17:22:02

Ez nagyon érdekes! Amit írtál az agresszióról, szinte tökéletesen megegyezik azzal, amit én kifejtettem a honlapomon...
Lehet, hogy mégis van valami amiben egyetértünk????
Ami a "beteges" művészi tevékenységet illeti... az emberek szemében a szokatlan, átlagostól eltérő dolgok - sajnos - betegesnek minősülnek.
Bizonyára vannak olyanok, akiknek nem tetszenek a képeid, és undorral lépnek tovább az oldaladról, valamilyen negatív jelzőt használva. Pedig nincs igazuk, mert egyáltalán nem rosszak, csak egyediek, különlegesek és a Te egyéni - kicsit szokatlan - stílusodat fejezik ki...
Néhány száz évvel ezelőtt még mindenki úgy hitte, hogy a Föld lapos és az a Viláegegyetem közepe. Aki mást állított az őrült volt és megégették! Még sem a többségnek lett igaza....
Kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, amikor a többség negatívan gondolkodik majd rólad, és még arra sem ad esélyt, hogy elmond az igazadat....
Erről ennyit....

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.01.17. 18:01:43

@Liebe Attila:

Köszönöm hogy ezt mind megosztottad velünk, most már akár el is húzhatsz innét a picsába, gazsulálj másnak

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.01.17. 18:33:26

És a továbiakban szeretném felhívni az idelátogató Ted Bundy-k, Norman Bates-ek, meg a többi perverz gyilkos figyelmét, hogy húzzanak a templomba gyónni, mert ez az oldal nem nekik szól.

Elanor_42 2009.01.17. 21:53:22

mindennapi erőszakunk add meg nékünk, ó, Uram...
...és, ha lehet, inkább itt, mint IRL :)

mondanék pár szót a LA-nak, de az végeláthatatlan vitát generálna, és, ha jól értem, a bloggazda - joggal - nem kíváncsi több szeletre LA gyermeteg, ostoba, beteg agyából :)

Liebe Attila 2009.01.17. 22:01:43

Azt hittem, hogy normálisabb ember vagy, de látom, hogy csak egy büdös köcsög.....
de ha még nem vagy, a börtönben biztos azt csináltam volna belőled!
Bazd meg a "kurvára kibaszott jó" oldaladat...

vakablak 2009.01.18. 01:31:18

Hát ez kurva jó volt. Állati, idejött ez a full perverz állat arcoskodni... az ész megáll. Még ő magyaráz arról, hogy kinek van erkölcsi alapja őt megítélni. Komolyan, magamhoz sem térek. Remélem ezt lereagálod még egy-két róla szóló résszel. :]

walenski 2009.01.19. 11:54:24

aztakurva.
ha az orrom előtt két tinilány bugyiban fojtogatja egymást az művészet, de ha recskázok rá az perverzió?

KenSentMe 2011.10.17. 21:08:10

@walenski: Nem, ezt csak Attila úr gondolja így, a valóságban pont fordítva van.

(Benkő Dániel is bebizonyította, hogy recskázni a művészet)
süti beállítások módosítása