Utolsó kommentek

Címkék

/dev/null (2) besztof (3) fairytale (4) klasszikusok (25) mag (68) mese (62) meszarcirkusz (88) poszter (13) reklam (8) retro (21) Címkefelhő

Mészárcirkusz: Császár Előd

2008.09.25. 13:00 Rorschach

10 komment

Címkék: meszarcirkusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lowfast.blog.hu/api/trackback/id/tr96680911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakablak 2008.09.26. 02:18:21

Hát ez így mindösszesen... ultrabrutál. Nagyon korrekt, mindazonáltal. :)

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.09.30. 16:39:30

Animálni kéne, és megvan a magyar South Park :)

vakablak 2008.10.07. 19:08:26

Más, ez durvább, iszony :D

CzB · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.11.22. 20:10:47

Szerintem meg egyikőtök sincs abban a helyzetben, hogy ítéletet mondjatok felőle. Mostanában igen is jó zenét szerez és sajnos a közvélemény elég gané módon ítél meg egy balesetet, úgyhogy erről ennyit...

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.11.22. 20:25:26

@CzB:

Te vagy az, Előd?
Lehet hogy jó zenét csinál, de attól még egy gökér. Én is simán véletlenül megölhetek valakit akármikor, de utána nem lenne pofám vacsoracsatában résztvenni, meg tévében szerepelni. Nem tudom, te hogy vagy vele.

Elanor_ 2009.11.22. 20:41:05

@Rorschach: hogy csinálod, h mindig megtalálnak a delikvensek? :D bezzeg én hiába írom le a véleményem a hulladékokról, csak pusztába kiáltott szó :D

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.11.22. 20:51:42

@Elanor_:

A címbe tedd bele a nevüket is, akkor megtalálnak. Az ilyenek mindig rákeresnek magukra a googliba, ismerem a lelkivilágukat.

90es.blog.hu/2009/11/21/flm_megtalallak_meg

amikor beleénekel a kippen a képbe, különösen akkor viszket az öklöm. Úgy telibeverném, nyulat fogna :D

Egyébként tényleg jó zenét csinál, elismerem.

A lényeg viszont, mint kifejtettem már, hogy bárki megölhet bárkit véletlenül, pokoli érzés lehet. De Elődke elég jól felülemelkedett ezen, olyannyira, hogy pár hónapja már a Vacsoracsata, vagy mi a frászkarika vendége volt. Ez itt a baj. Ha annyira faszán tolja a zenét a tengerentúlon, akkor biztosan megél belőle, nem hinném, hogy megélhetési okokból ilyeneket kell vállalnia. Akkor mégis, mit akar megmutatni? Hogy nem törött össze lelkileg? Ki nem szarja le? Legalább viselkedjen úgy, mint aki megbánta a dolgot, és ne röhögjön a pofánkba.

Elanor_ 2009.11.22. 21:01:35

@Rorschach: az a baj, h sosem bánta meg. akkor is, még melegében a "baleset" után, üvöltően arrogáns nyilatkozatokat tett és most is arrogáns, sőt, egyre inkább nyeregben érzi magát.
a zenéjét nem ismerem, nem is akarom ismerni, mert amikor véletlenül meghallom a hangját, akkor továbbkapcsolok. irritál. rossz országot választott (ismét), mert itt nem felejtenek az emberek.

lehet, hogy egy "művész" (tehát aki még véletlenül sem a két keze munkájából él meg, hanem valami olyanban tehetséges, amit nem tud mindenki megcsinálni) esetében el kéne vonatkoztatni a magánéletétől, pl. meg kéne végre bocsátani jack nicholsonnak, h verte angelica hustont, meg azt is, h arra izgul, h szart eszik, de képtelen vagyok rá. :)
egy művész akkor tud megélni, ha az emberek kíváncsiak rá, ha szeretik, ha megbecsülik, ha értékelik. épp ezért - ha már belőlünk él -, akkor nem kéne hülyére venni minket.
de lehet, h baromság. zenélgessen és röhögjön a pofámba, holnap meg üsse el a gyerekemet. én meg odatartom majd a másik orcámat is.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.11.24. 15:04:48

@Elanor_:

Császár egy hülye gyökér, nézd meg az arcát, látszik rajta messziről, hogy egy idióta. Ő magában tutira úgy könyvelte el, hogy megbűnhődött már azért, amit tett, hogy balesetben, (nem kis mértékben az ő hibájából, hogy finoman fogalmazzak) megölt egy embert. Pedig baszottul nem bűnhődött meg. Én most nem feltétlenül azt mondom, hogy rohadjon rá a műanyag lakat (bár nem ártana), hanem azt, hogy az igazi büntetés az mindenkinek a lelkiismerete. És én nem látom rajta ezt. Még csak azt se mondom, hogy zokogva tépje a haját, és korbácsolja véresre a saját hátát, nem. Érezze magát jól tengerentúlon, zenélgessen, de kurvára ne szerepeljen a magyar médiában többet, és ne tolja a pofáját főműsoridőben a képernyőre. Aztán hogy mit álmodik, meg hogy mire gondol amikor négy fal között van egyedül, az már az ő dolga.
süti beállítások módosítása